skip to Main Content

4 dages challenge

Drømmer du om at kunne leve af at hjælpe andre mennesker?
Om at udleve din passion og gøre den forskel i verden, som dit hjerte banker for?

Du ved, at du har noget at byde på, noget der er brug for, men alligevel er der et eller andet, der bliver ved med at stå i vejen og blokere for, at du oplever det flow og den lethed, der drev dig, da du tog din uddannelse.

Du finder hele tiden dig selv i frustration og frygt over, at tingene ikke lykkes for netop dig.

Du vil så gerne hjælpe andre og du forstår ikke, hvorfor de ikke kan finde vej til dig, så du kan hjælpe dem og samtidig få det meningsfulde liv, som du så brændende ønsker?

Du kigger længselsfuldt efter andre i branchen, som er lykkes og har succes med deres virke og du prøver at finde den gyldne ingrediens, som kan gøre forskellen. Det er SÅ frustrerende og du begynder derfor at søge forklaringer omkring dig i alt det YDRE

Du afprøver forskellige former for markedsføring og sætter ind på alt det, der kan måles, ses og vejes. Du prøver at synliggøre dig via annoncer, opslag og alt mulig andet, men intet virker. Du havner det samme sted igen og igen – ligesom at blive slået hjem i Ludo.

Du kæmper for at gøre alt det rigtige, men du får ikke den succes, som du går og drømmer om og indimellem har du lyst til at smide det hele på gulvet, for hvorfor skal det være så svært for dig.

Det, du er utilfreds med i din ydre verden, er et spejl af de programmer, du har i din Underbevidsthed, så hvis du vil ændre noget i din ydre verden, skal du starte med at finde programmerne i din Underbevidsthed og ændre dem.

Det er her nøglen, skal findes og det er her dine magiske kræfter gemmer sig og vi vil gerne vise dig, hvordan du får adgang til, og arbejder med disse kræfter.

Det lyder måske underligt i dine ører, men det fungerer faktisk på præcis samme måde, som hvis du står foran dit spejl og ikke er tilfreds med dit spejlbillede. Den eneste måde at ændre spejlbilledet på, er ved at skabe en ændring hos dig selv først. I dit INDRE.
Det nytter ikke noget at bruge en masse energi på at prøve at ændre selve spejlbilledet eller skælde det ud for ikke at se ud, som du ønsker.

Vi viser dig, hvordan du kan udfolde dit store potentiale ved at slippe de begrænsende overbevisninger, der blokerer din vej, så du kan få friheden til at leve det liv, du længes efter og drømmer om.

Vores mål er, sammen med dig, at hjælpe så mange mennesker som muligt i Verden med at få det godt fysisk og psykisk og til at leve et fantastisk liv i glæde, sundhed, fred og kærlighed.

look-in-the-mirror

På de her 4 dage bliver du klogere på:

  • Hvad begrænsende overbevisninger er.
  • Hvor meget begrænsende overbevisninger ubevidst styrer dig og din forretning og kan blokere dig i at udleve din passion/dit kald.
  • Hvordan du selv kan få adgang til at ændre dine begrænsende overbevisninger.

OPSTART: MANDAG d. 17. august 2020

Det er GRATIS – JA TAK – JEG SKAL HELT SIKKERT MED

* Påkrævet

Vi ønsker at inspirere og hjælpe dig til at se, at du kan skabe præcis det liv, du ønsker og drømmer om i dit selvstændige virke, og at vejen dertil findes inde i dig selv.

 

Hvem er det for og hvad kan du forvente?

Er du behandler, terapeut, coach eller lysarbejder og drømmer du om at leve af at hjælpe andre mennesker, så er dette helt sikkert noget for dig.

Vi har sammensat en indholdsrig ”4-dages Challenge”, hvor du får Nøglen til din Underbevidsthed samt en forståelse for, hvorfor dit selvstændige virke ikke helt går, som du håber på og inderst inde ønsker.

Hver dag modtager du:

  • En kort video på mail.
  • Små opgaver, som er nemme at overskue og ”lege med på”.
  • Masser af læring og AHA oplevelser undervejs.
  • Adgang på sidste dagen til en privat Facebook gruppe, hvor vi samler al materiale og hvor du kan stille alle dine spørgsmål til os.
  • Bonus – Vi går LIVE i denne Facebook gruppe og svarer på alle dine spørgsmål.
    Mandag, d. 24. august kl. 20.00

 

Det er fuldstændig gratis at deltage, det koster kun din mailadresse.

Tilmeld dig:

” Få Nøglen til din Underbevidsthed-Challenge”
LIGE HER

* Påkrævet

Hvem er vi?

lisforvandling|om-os_banner

Vi er 3 autentiske og kærlige kvinder, der har skabt Livsforvandling.
Vores passion er at hjælpe andre alternative behandlere, terapeuter, coaches og lysarbejdere, der er klar til at tage ansvar for egen succes. Dem, der virkelig drømmer om at gøre en forskel for andre og udleve deres livsformål.

Vi viser vejen til transformation og succes og hvad der skal til for at manifestere det liv, du ønsker.

For det er meningen, at du skal være glad og lave det, der føles sandt for dig.
Dét, der er dit kald.

Det er derfor, at vi er her til at hjælpe dig, så du kan hjælpe andre.
Som ringe i vandet.

Så dit og andres liv, bliver fyldt med mening, glæde, fred, kærlighed, sundhed, lykke og overflod.

Vi arbejder med Universets højfrekvente energier, hvor du kommer i kontakt med den, du i sandhed er. Det er et rum for kærlig transformation af krop, sind og ånd, som åbner op for en ny lethed og glæde samt flow i din forretning og i dit liv generelt.

Det er din tur til at stråle. Det er din tur til at stå frem og vise, at du er her.
Du er helt særlig og der er brug for lige dét, DU kan.

 

Vent ikke på det perfekte tidspunkt – det kommer aldrig
Tag tidspunktet og gør det perfekt

JA – JEG SKAL HELT SIKKERT MED – TIDSPUNKTET ER PERFEKT

* Påkrævet
Back To Top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies   Læs mere