skip to Main Content

En 1-årig Online Uddannelse

Når du melder dig til Uddannelsen, bliver du en del af Livsforvandling-konceptet. Når du har betalt for Uddannelsen, får du ved bestået eksamen uden yderligere investering en Franchise, som Transformative Water  Practitioner.

Du kan derudover tegne en Franchise som Transformative Water Partner. Med den får du flere muligheder, så du udover at have egne klienter, kan række ud og nå endnu flere mennesker.

For at kunne tegne en Partner Franchise skal du også tage uddannelsen som Transformative Water Practitioner.

 

Vi har delt uddannelsen op i 4 dele

Modul 1: Lær at finde og fjerne begrænsende overbevisninger hos dig selv med Transformative Water.

Modul 2: Få en dybere forståelse for dit ubevidste sind, dine følelser, skyggesider og dit sprog, der afspejler de programmer du har i din underbevidsthed. I dette modul kommer du dybere ned og lærer nogle nye teknikker, der gør, at du for alvor kan sætte dig selv fri og leve dit liv fuldt ud.

Modul 3: Lær hvordan du bruger Transformative Water i arbejdet med klienter.
Du lærer at omsætte din viden fra Modul 1 & 2 til klientarbejde.
Derudover lærer du, hvordan du kan kombinere Transformative Water Terapi med elementer fra bl.a. regression, EFT, metasundhed og egne teknikker, så du bliver klar til at tage klienter ind i Modul 4.

Modul 4: Praktisk arbejde med klienter og erfaringsudveksling. I det her modul skal du øve dig i at anvende alt det, du har lært, søge sparring, når der er brug for det og skriftligt dokumentere klientforløb, så du er klar til at bestå eksamen i slutningen af modulet. Når du har bestået eksamen, vil du blive tilbudt at blive en del af Livsforvandling-konceptet.

Back To Top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies   Læs mere