skip to Main Content

VORES DELTAGERE SIGER

 

”Et fuldstændigt professionelt kursus, som på alle måder er unikt. Disse powerkvinder kan virkelig rykke og få dig til at arbejde med de overbevisninger, hvor du spænder ben for dig selv. Du får konkrete værktøjer, som du på disse 3 måneder gradvis får implementeret for livet. De er ved din side 24-7 hele vejen og de er alle tre kompetente til fingerspidserne. Det bedste forløb, som jeg nogensinde har deltaget i og kurset har mine allerbedste anbefalinger”.

Anonym

”Jeg har altid haft svært ved at sige fra.  Fx når jeg sad til møde, hvor chefen også var med, så blev jeg ofte irriteret, hvis mødet gled ud i ingenting og fordi dagsordenen ikke blev holdt. Hvis jeg endelig fik sagt min mening, havde jeg dårlig samvittighed bagefter og havde svært ved at sove om natten. Nu efter kun 2 uger på dette 12-ugers forløb, hvor jeg har arbejdet med Transformative Water MiND, kan jeg stå ved mig selv og endda have det godt med det. Jeg bad endda chefen om at holde sig til dagsordenen hele 3 gange på sidste møde uden at få dårlig samvittighed.
Det er lang tid siden, at jeg har haft det så godt”.

BRITTA FRIIS

”Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle om hvilke oplevelser, jeg har haft efter Livsforvandlings-kurset.
Jeg kom hjem med meget mere overskud og energi og her en lille måned efter, har det gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg blev alene-mor for ca. 2 år siden og jeg har aldrig følt, at jeg var god nok som mor for min søn. Jeg følte ikke, at jeg kunne støtte ham godt nok og være der for ham, som jeg følte, man skulle.

Men i dag, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg er den bedste mor for min søn og at han ikke kan få en bedre mor end mig.
Og jeg har stadigvæk et kæmpe energiniveau, som smitter af på familie og venner. Jeg er så utrolig glad for at have deltaget på kurset, for det har givet mig de værktøjer, som jeg kan bruge i dagligdagen til at fjerne begrænsninger og dårligt selvværd. Jeg er så taknemmelig for at de 3 skønne undervisere, har hjulpet mig på vej til nye muligheder i mit liv”.

 

Karina Elmholt Christensen

Jeg har arbejdet med mig selv gennem 18 år og rejsen omfatter utallige ”hokus-pokus” behandlinger og kurser. Jeg er uden tvivl blevet healet lidt ved hver ting, men mit forløb med Transformative Water har været det mest transformerende, jeg har oplevet. Samtidigt har det været det simpleste værktøj jeg har mødt – det er så ligetil, at det ikke er til at forstå.

Jeg har haft underliggende følelser af ubehag og utilstrækkelighed hele mit liv, som jeg ikke har kunnet sætte etiketter på. De er på magisk vis forsvundet og jeg står stærkere i mig selv, end jeg nogensinde har gjort. Og eventyret varer ved, for jeg er nu blevet i stand til at ændre enhver begrænsende overbevisning, der måtte opstå̊.

Af hjertet TAK til jer tre fantastiske kvinder. I har været de mest omsorgsfulde og støttende kursus-udbydere jeg nogensinde har mødt. Til dig der overvejer kurset – just do it!

SUZANNE MARTINE HANSEN

Jeg har købt dette 12-ugers kursus og jeg har ikke et sekund fortrudt, tværtimod.

Det har fuldstændig ændret min måde at tænke på. Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig hele tiden.

Når jeg vågner om morgenen og går i seng om aftenen. Jeg ved, at det kursus har ændret mit syn på mig selv og på Livsprocessen.

Så kæmpe tusind tak. Jeg kan absolut give jeres kursus mine bedste anbefalinger med på vejen.

Til dig, som overvejer dette kursus. GØR det. Tag beslutningen nu, for ellers forbliver det bare en drøm.

TRINE FAURSCHOU HØRDUM

Til alle jer, der overvejer dette 12-ugers kursus, start hellere i dag, end i morgen.

Det, som disse 3 dejlige kvinder kan, er at give brugbare værktøjer til et mere positivt liv.

Jeg har personligt fået et mere positivt sind samt nogle AHA oplevelser.

Og jeg vil bruge værktøjerne resten af livet.

MICHAEL Z.

Kurset har været en spændende rejse i at lære mig selv og mine begrænsende overbevisninger at kende.

Jeg har fået nogle fantastiske værktøjer til at bruge resten af livet. Jeg har fået mere ro og balance i krop og sjæl.

Jeg mærker, at min tillid til mig selv og Livsprocessen er vokset markant.

Jeg har ikke haft vinterdepression på trods af en grå vinter og jeg har nu mere mod og tro på livet.

Derudover mærker jeg, at mine behandlinger af klienter virker hurtigere og bedre.

JETTE

Kunne du godt tænke dig at starte dagen med mod til at gå efter dine ønsker og drømme, og at have en dyb bevidsthed om, at det er DIG, der bestemmer i DIT liv og kunne du godt tænke dig at afslutte dagen i taknemmelighed og vågne med denne samme følelse den efterfølgende morgen?

Så skal du ikke tøve med at tilmelde dig Livsforvandlingskurset, som får min allerbedste anbefaling.

De værktøjer jeg fik med fra dette kursus, er så effektive og lige til at gå til. En gave for livet! Af hjertet tak!

Katrina Schüsler
Back To Top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies   Læs mere