skip to Main Content

ANJA LAURITZEN

Mit mål er sat: ”Jeg er så glad og taknemmelig, nu hvor jeg bringer kærlighed og lys ind i millioner af menneskers hjerter verden over.

Det gør jeg blandt andet ved at vise, at man kan heale sig selv og bringe lys og kærlighed i sit eget liv og dermed i andres, så frekvensen bliver løftet her på jorden. Mit ønske er at vise vejen til mere selvkærlighed og fred indeni.

Lige siden jeg var ung, har jeg haft et brændende ønske om at hjælpe andre til, at de fik det godt. Det kom sig af, at jeg som barn/ung ikke kunne hjælpe min egen mor med at blive fri af angst og det kan jeg huske, var temmelig frustrerende og gav mig en stor følelse af magtesløshed.

Derfor gav det mening for mig at tage forskellige uddannelser indenfor den alternative verden og har haft egen klinik med TFT/EFT, hvor jeg netop hjalp andre til at blive fri af angst.

Jeg begyndte også at interessere mig vældig meget for healing og tog flere kurser, for jeg mærkede en stor glæde indeni, når jeg healede andre for uro/rastløshed/angst og kunne se, at de fik det bedre fysisk og psykisk.

Et dybt ønske begyndte at spire inde i mig: Tænk, hvis jeg kunne lære andre, hvordan de kunne heale sig selv.

For det er meningen, at vi skal være frie og glade, mens vi er her og leve det liv, vi ønsker og ikke gå og være begrænsede. Det vil jeg gerne give videre til andre og vise, at det er muligt.

Du kan heale dig selv

Jeg begyndte at undersøge forskellige metoder. The Healing Codes og Hóponopono var de to teknikker, hvormed man selv kunne heale det, der lå nede i Underbevidstheden, for jeg fandt ud af, at det var dernede, at selve årsagen lå. Jeg tog forskellige kurser om det, men det var temmelig kompliceret at heale sig selv på denne måde.

Derfor blev jeg så glad dybt inde i mit hjerte, da jeg stiftede bekendtskab med Transformative Water og dets healende egenskaber d. 16. juni 2019 i Dollerup Bakker, da Livsforvandling så dagens lys.

Jeg har altid haft denne her indre ild, der bare brænder, min PASSION, med at gå forrest og vise vejen til andre. Vise vejen til frihed, fred, kærlighed og glæde og at det hele findes indeni dig selv.

Jeg elsker at inspirere andre til at elske sig selv og tage ansvar for sin egen livsglæde og trivsel generelt – det er ultimativt det største for mig.

I mit lange arbejdsliv, har jeg altid arbejdet med mennesker og været nysgerrig på, hvorfor vi mennesker reagerer, som vi gør og læst stakkevis af psykologi og pædagogik-bøger og elsket at nørde i det.

Menneskesindet har jeg altid fundet spændende. Og det blev da ikke mindre spændende af, at jeg fandt ud af, at du selv skaber dit eget liv ud fra dine tanker og følelser og at du kan manifestere det, du ønsker.
At du selv er kaptajnen på dit skib, at du selv bestemmer, hvor du skal hen og hvad, du ønsker på rejsen. Det er DIG, der sætter dette mål med dine tanker og dit fokus og hvis, der er noget der blokerer dig i dette, så kan du selv fjerne det med vores unikke redskab, Transformative Water.

Så hvorfor ikke sætte det mål, at du kun vil have et FANTASTISK LIV, hvor du laver præcis, det du ønsker og har harmoni, overflod, glæde, kærlighed, sundhed, balance og rigdom på alle planer?

Det fortjener du, som den smukke sjæl du er.

Kærlighed er stærkere end frygt

anja-lauritzen-i-cirkel-turkisgrøn

Anja Lauritzen

”Jeg elsker at inspirere andre til at elske sig selv og til at tage ansvar for egen livsglæde og trivsel – det er ultimativt det største for mig.” 

lene-graa_circle-grøn

Lene Graa

”Prøv at forestil dig, at du går i din have og lige pludselig helt ind i din inderste sjæl ved, at det værktøj du har ledt efter i årevis, det kan du lave.” 

lena-fladeland_profilbillede-i-cirkel

Lena Fladeland

”Kender du følelsen af, at du pludselig opdager, at alt det du har drømt om hele dit liv, pludselig er din virkelighed.” 

Back To Top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies   Læs mere