skip to Main Content

LENA
FLADELAND

Lige siden jeg var barn, har jeg altid set det bedste i alle mennesker, ønsket det bedste for alle og haft svært ved at se, når andre havde det svært. Samtidig er jeg født med et meget positivt sind og en følelse af, at alt nok skal gå. Alligevel har jeg altid haft en følelse af, at jeg ikke var lige så meget værd, som andre. Jeg måtte meget gerne tage imod gaver, så længe det andre fik, bare var bedre, end mit.

Som barn, havde jeg et brændende ønske om at få en hest og jeg glædede mig over, at både mine veninder og min storesøster havde deres egne heste. Jeg var aldrig misundelig, for tingene var jo, som de skulle være.

Efter, at jeg i mit voksenliv, så filmen The Secret og læste om Loven om Tiltrækning, er jeg sikker på, at mit positive sind og dét at kunne glæde sig på andres vegne, har åbnet op for, at mange af mine drømme er gået i opfyldelse i forhold til det, jeg sendte ud.

Som barn kom der pludselig en mand og spurgte, om jeg ville passe hans hest som min egen, og nu som voksen kan jeg se, at det liv jeg altid har drømt om, er gået i opfyldelse.

Selvom mange af mine drømme er gået i opfyldelse hele mit liv, har dét, at jeg altid satte andres behov over mine egne bevirket, at jeg aldrig tillod mig selv det bedste. Jeg lod fx andre stå foran mig til koncerter, med det resultat, at jeg ikke selv kunne se noget.
Og da jeg første gang fik en spritny bil, kunne jeg slet ikke være glad for den, da jeg havde dårlig samvittighed over at have så dyr en bil, så hver gang jeg talte med andre om biler, blev jeg nødt til at give undskyldninger for, at jeg ikke kørte i en gammel bil.

Senere i livet, da jeg åbnede min egen klinik, havde jeg enormt svært ved at tage penge for mine behandlinger, selvom jeg godt vidste, at jeg var dygtig og at jeg burde tage det samme som andre, der udbød lignende behandlinger.

Ikke en gang efter, at en af mine klienter, der havde PTSD, var med i en artikel i bladet “Psykologi” som en succeshistorie eller efter min medvirken i TV-programmet ”Nyt liv på ti uger” i TV Syd, kunne jeg stadig ikke få mig til at tage den fulde pris for mine behandlinger. Enten gav jeg rabat eller gav klienten mere af min tid, hvis jeg indimellem tog fuld pris.

min vej

Jeg er uddannet lærer med Pd i specialundervisning, og har arbejdet som leder af en rideskole på et skolehjem for udadreagerende børn og unge i 3 år, og derefter 35 år på CSV i Kolding, et specialundervisningscenter for voksne.

På CSV, holdt jeg blandt andet efteruddannelseskurser for pædagoger i Neuropædagogik i praksis. Senere som konsulent for mennesker med psykiske udfordringer og lidelser, udviklede jeg i samarbejde med en psykolog, undervisningstilbud, der byggede på den nyeste forskning inden for området. I den forbindelse, tog jeg bl.a. en uddannelse som Tankefelt-terapeut.

Jeg var drevet af, at jeg skulle finde de mest effektive metoder, så mine kursister kunne få det bedre og begynde at elske sig selv mere og blive i stand til at hjælpe sig selv og minimere deres ubehag og angst.

Jeg så hurtigt, hvor effektiv TFT-metoden var, og startede min egen klinik, hvor jeg arbejdede i min fritid. TFT/EFT, en super effektiv behandlingsmetode i forhold til traumebehandling, men alligevel stødte jeg på mennesker, hvor jeg følte, at jeg ikke kunne opnå de resultater, som jeg ønskede, så derfor uddannede jeg mig til 5Path(R) Hypno-terapeut og 7Path Self-Hypnosis Teacher.

Foruden dette, tog jeg en masse andre alternative uddannelser og læste en masse bøger for hele tiden at blive dygtigere til at hjælpe mine klienter. Det var under min uddannelse til hypnoterapeut, at jeg opdagede, at jeg ikke værdsatte mig selv.

På CSV mødte jeg Lene Graa Rasmussen og vi mærkede med det samme, at vi skulle have et samarbejde. Vi havde begge et stort ønske om at hjælpe rigtig mange mennesker med at få det bedre, og på et tidspunkt kom Lene og fortalte mig, at hun havde meldt sig til Theta Healer Uddannelsen og uden yderligere at tænke over det og modsat sædvane, meldte jeg mig også til, med det samme.

Efter at have afsluttet Theta Healer Uddannelsen og mærket, hvor stor en forskel denne healing havde haft for os begge, var vi meget opsat på at finde en metode, hvor vi kunne hjælpe flere mennesker ad gangen og vi udviklede et koncept der hed “Mindset til Succes”, men der manglede noget, før vi var helt tilfredse.

Vores store ønske var nemlig at give vores kursister evnen til SELV at kunne fjerne deres begrænsende overbevisninger, så de slap for at være afhængige af nogen som helst.

I dag ved jeg dybt inde i mig selv, at jeg er lige så meget værd, som alle andre, og mit hjerte bobler i dag af glæde over endelig at have fundet frem til Transformative Water Healing, der netop er den metode og det redskab, som vi har ledt efter.

anja-lauritzen-i-cirkel-turkisgrøn

Anja Lauritzen

”Jeg elsker at inspirere andre til at elske sig selv og til at tage ansvar for egen livsglæde og trivsel – det er ultimativt det største for mig.” 

lene-graa_circle-grøn

Lene Graa

”Prøv at forestil dig, at du går i din have og lige pludselig helt ind i din inderste sjæl ved, at det værktøj du har ledt efter i årevis, det kan du lave.” 

lena-fladeland_profilbillede-i-cirkel

Lena Fladeland

”Kender du følelsen af, at du pludselig opdager, at alt det du har drømt om hele dit liv, pludselig er din virkelighed.” 

Back To Top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies   Læs mere