skip to Main Content

LENE GRAA

Prøv at forestil dig, at du går i din have og lige pludselig helt ind i din inderste sjæl ved, at det værktøj du har ledt efter i årevis, det kan du lave.

Mit navn er Lene Graa Rasmussen. Jeg har alle dage været drevet af at hjælpe mennesker. Især de udfordrede har stået mit hjerte nær.

Mit mål er at hjælpe børn og voksne i hele verden til at leve rige, sjove og sunde liv.

Jeg er uddannet lærer og har arbejdet 17 år på Vestre Skole i Grindsted. I 10 år har jeg arbejdet med IT og læring via franchise konceptet Futurekids. I snart 11 år har jeg arbejdet på en STU i Kolding og hjulpet udfordrede unge i at udfolde deres potentiale.

Jeg tror på de uanede muligheder og på at vi alle ønsker at gøre det så godt vi kan i en given situation.

De seneste 10 år er jeg blevet mere og mere opmærksom på, at vi en stor del af vores liv styres af mønstre og overbevisninger i vores underbevidsthed. Ved samtaler med psykologer og terapeuter kan vi blive bevidste om dem, men for grundlæggende at ændre dem, skal der lidt mere til.

Første gang jeg for alvor oplevede, at jeg kunne hjælpe mennesker til at bryde uhensigtsmæssige mønstre og begrænsende overbevisninger var, da jeg uddannede mig til Thetahealer Udøver. I første omgang gav det mig en mulighed for, at jeg kunne ændre mit eget liv og i anden omgang var det en stor glæde og fornøjelse at kunne hjælpe andre til rigere, sjovere og sundere liv.

Min
passion

Jeg er så glad og taknemmelig for, at jeg blev fanget af en annonce på facebook og besluttede mig for at melde mig til et kursus, som jeg faktisk ikke anede noget om og  som også bevægede sig ind på områder omkring healing, som jeg dengang havde en del modstand på. Så tak for det! At min kollega Lena Fladeland, så også helt intuitivt tilmeldte sig var en gave oveni. Er stor gave skulle det vise sig.

Lena og jeg er begge drevet af at ville hjælpe rigtig mange mennesker. Det kan du ikke, hvis du skal sidde med dem i en healingssession én til én, hvor de skal komme flere gange, før det for alvor rykker. Vi startede “Mindset til Succes” og begynde at lave weekendkurser for hold. I princippet en stor succes, men der manglede ligesom noget.

 

Lad ikke din fortid styre din fremtid!

anja-lauritzen-i-cirkel-turkisgrøn

Anja Lauritzen

”Jeg elsker at inspirere andre til at elske sig selv og til at tage ansvar for egen livsglæde og trivsel – det er ultimativt det største for mig.” 

lene-graa_circle-grøn

Lene Graa

”Prøv at forestil dig, at du går i din have og lige pludselig helt ind i din inderste sjæl ved, at det værktøj du har ledt efter i årevis, det kan du lave.” 

lena-fladeland_profilbillede-i-cirkel

Lena Fladeland

”Kender du følelsen af, at du pludselig opdager, at alt det du har drømt om hele dit liv, pludselig er din virkelighed.” 

Back To Top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies   Læs mere