skip to Main Content

Lykkelig til dine dages ende!

Start rejsen, kom med på 4-dages Livsforvandlings Retreat, hvor du får mulighed for at mærke dig selv og komme tættere på den, DU er.
Du vil opleve en helt ny spiren af glæde, et indre overskud og fornyet frisk energi i hele kroppen.

Vi har sammensat et program, hvor der er plads til både fordybelse, nærvær, meditation, stilhed, energiarbejde og fysisk aktivitet bl.a. Wuji Gong en særlig form for mindfulness i bevægelse.

Du vil blive klogere på dig selv, hvad der har formet dig som menneske, hvorfor du handler, som du gør, hvorfor du har bestemte udfordringer i livet og hvordan du let og enkelt slipper dem og finder ind til lykken og freden indeni dig.

På de 4 dage, bliver dit energibarometer fyldt op, både fysisk, mentalt og sjæleligt, på en helt anderledes og lettere måde, end du er vant til. Vi arbejder med vores helt egen energiform – Transformative Water.

Et sted til ro og fordybelse

Vi har fundet en lille hemmelig ”naturperle” i Houens Odde tæt ved Kolding som er et fuldstændig unikt sted til ro og fordybelse.  Houens Odde er omkranset af vand og bøgeskov, så der er rig mulighed for både at bade og vandre.

Gilwellhytterne, som vi indlogeres i, er meget idylliske og beklædte med stråtag. De ligger blot 15 m fra vandkanten. Værelserne er lyse og venlige med adgang til fælles toilet og bad på gangen. Vi kalder det primitiv luksus.
Du kan vælge enten at få dit eget værelse, dele værelse med en eller flere eller sove ude i det fri på det flydende vand-shelter.

Du kommer til at fordybe dig i skønne uhøjtidelige og autentiske omgivelser. Der er fuld forplejning. Maden er sund og hjemmelavet af friske råvarer, tilberedt med sjæl og kærlighed til naturen.

Det bliver 4 intense og oplevelsesrige dage, hvor du kommer tættere på dig selv, bliver skarpere på at mærke dig samt bliver klogere på, hvem du er.

Pris for hele herligheden kr. 7.985, – inkl. moms.
I denne pris er der 3 x overnatning, håndklæde, sengelinned og samtlige måltider inkluderet + kaffe eftermiddag og aften samt natmad.

Har du brug for mere information, kontakt da Anja på 4096 3555.

Hvis vi må aflyse pga. Corona, vil du få tilbudt et retreat på et andet tidspunkt.

Torsdag, den 24. juni 2021 – søndag, den 27. juni 2021.

Bindende tilmelding og betaling skal ske senest d. 19. april 2021.

Det eneste du skal tænke på i de 4 dage, er at være til stede, være dig og nyde hvert minut.

Back To Top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies   Læs mere