skip to Main Content

Transformative Water

Er renset, vitaliseret vand, der er behandlet med helt specifikke energifrekvenser, som styrker og understøtter vores energisystemer.

Metoden er inspireret og udviklet på baggrund af Masaru Emotos forsøg med skjulte budskaber i vand, Bruce Liptons teorier om cellerne i vores krop og teorier om Transforming Vibes af dr. Jussi Eerikäinen, der beskriver lydbølgers helbredende virkning på cellerne i vores krop.

Transformative Water Healing

Er udviklet med afsæt i Thetahealing, hvor Transformative Water benyttes til at komme i en tilstand, hvor man kan ændre sine begrænsende overbevisninger.

Transformative Water Mind

Åbner til en højere bevidsthed og giver mulighed for at ændre fastlåste programmer i underbevidstheden. Den beskytter mod negative vibrationer fra andre mennesker.

Transformative Water Body

Styrker kroppens energisystem og beskytter mod negative vibrationer fra andre mennesker.

Transformative Water Mood

Styrker det følelsesmæssige energisystem og beskytter mod negative vibrationer fra andre mennesker.

anja-lauritzen-i-cirkel-turkisgrøn

Anja Lauritzen

”Jeg elsker at inspirere andre til at elske sig selv og til at tage ansvar for egen livsglæde og trivsel – det er ultimativt det største for mig.” 

lene-graa_circle-grøn

Lene Graa

”Prøv at forestil dig, at du går i din have og lige pludselig helt ind i din inderste sjæl ved, at det værktøj du har ledt efter i årevis, det kan du lave.” 

lena-fladeland_profilbillede-i-cirkel

Lena Fladeland

”Kender du følelsen af, at du pludselig opdager, at alt det du har drømt om hele dit liv, pludselig er din virkelighed.” 

Back To Top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies   Læs mere