skip to Main Content

Vil det ikke være fantastisk

 • At finde kærligheden til dig selv?
 • At leve et liv i balance og fred med dig selv og dem omkring dig?
 • At du inderst inde ved, at du er nok, bare ved at være dig?
 • At du har overskud til at nyde livet, fordi du føler dig glad og fri?
 • At du ikke et sekund er i tvivl om, at du fortjener alt det gode i livet? 
 • At have mod til at forfølge dine drømme?
vandmandens-tid_cirkel-limegron

Kursus

Længes du efter:

 • At finde kærligheden til dig selv?
 • At leve et liv i balance og fred med dig selv og dem omkring dig?
 • At du inderst inde ved, at du er nok, bare ved at være dig?
 • At du har overskud til at nyde livet, fordi du føler dig glad og fri?
 • At du ikke et sekund er i tvivl om, at du fortjener alt det gode i livet
 • At have mod til at forfølge dine drømme?
Trandformative-Water_cirkel

Transformative Water

Transformative Water er renset, vitaliseret vand, der er behandlet med helt specifikke energifrekvenser, som styrker vores energisystemer. Transformative Water Healing er udviklet med afsæt i Thetahealing, som benyttes til at komme i den tilstand, hvor man kan ændre negative overbevisninger til positive.

fiskens-tid_cirkel-turkis-gron_uddannelse

Uddannelse

Livsforvandling er bygget op omkring Transformative Water, som vi havde den store glæde at opdage i sommeren 2019. Vi er dybt taknemmelige for at have fået denne gave, for Transformative Water, er et redskab, alle kan lære at bruge.

Velkommen til Livsforvandling

Livsforvandling ApS henvender sig til dig, der ønsker at leve et mere let, frit, glad og positivt liv.  Dig, der er træt af, at være begrænset følelsesmæssigt, enten privat eller professionelt.

Du kan selv skabe det liv du ønsker og gøre dig fri af negative tanker og begrænsninger, der står i vejen for, at du kan føle dig glad og i flow med livet.

Vi viser, hvordan du kan udfolde dit store potentiale og slippe de begrænsende overbevisninger, der blokerer din vej, så du kan få friheden til at leve det liv, du længes efter og drømmer om.

Livsforvandling er stedet for dig, som længes efter at være i balance og ro med dig selv, da vi giver dig muligheden for at arbejde i dybden og udvikle nye kompetencer og måder at anskue dit liv på.

Vi præsenterer en helt NY og høj energifrekvens forankret i VAND, der besidder healende egenskaber og som støtter dig i din Livsforvandlings-proces.

Livsforvandling ApS er bygget op omkring Transformative Water, som er renset, vitaliseret vand, der er behandlet med helt specifikke høje energifrekvenser, som styrker og understøtter vores energisystemer.

Som ringe i vandet

Virksomheden er startet af de tre autentiske og kærlige kvinder, Lene, Lena og Anja, som er dybt passionerede for at hjælpe andre med at fjerne de ubevidste blokeringer, der står i vejen for at skabe et fantastisk liv – det liv, der føles rigtigt for dig.

Det, der driver værket, er det dybe ønske om at vise, at vi ubevidst bliver styret 95-99% af indkodede programmer fra Underbevidstheden og at disse programmer let kan om-programmeres og at du selv kan gøre det.

Al forandring starter indeni dig.

Når du ændrer disse negative programmer/overbevisninger, ændrer din ydre verden sig i takt hermed.

Vi er her for at hjælpe dig, så du kan hjælpe andre.
Som ringe i vandet

anja-lauritzen-i-cirkel-turkisgrøn

Anja Lauritzen

”Jeg elsker at inspirere andre til at elske sig selv og til at tage ansvar for egen livsglæde og trivsel – det er ultimativt det største for mig.” 

lene-graa_circle-grøn

Lene Graa

”Prøv at forestil dig, at du går i din have og lige pludselig helt ind i din inderste sjæl ved, at det værktøj du har ledt efter i årevis, det kan du lave.” 

lena-fladeland_profilbillede-i-cirkel

Lena Fladeland

”Kender du følelsen af, at du pludselig opdager, at alt det du har drømt om hele dit liv, pludselig er din virkelighed.” 

Back To Top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies   Læs mere