skip to Main Content

Om os

10 Maj 2019 var første gang de tre livforvandlende kvinder var samlet det samme sted på samme tid.

Rammen for mødet mellem de tre blev Anders Hansen eventet i Kolding, hvor de alle kom for at lære at sætte umulige mål.

Lene og Lena havde på det tidspunkt kendt hinanden i mange år, og havde altid drømt om at, skabe noget sammen som kunne hjælpe en masse mennesker, og netop derfor havde de meldt sig til eventet som en kick start til at komme nærmere deres drøm.

Hvad de ikke vidste, var, at der ved eventet ventede dem en vigtig brik til selve måloopfyldelsen nemlig Anja.

De tre kvinder

Kom i kontakt med hinanden under eventet og holdt tæt sammen hele weekenden, og sørgede for efterfølgende at bevare kontakten via telefon dagligt.

De holdt alle fast i samme drøm og mål om at hjælpe mennesker i hele verden med at udfolde deres potentiale.

Desuden havde Lene det helt særlige ønske om at opfinde et enkelt og simpelt værktøj til at gøre det muligt.

Allerede kort tid efter eventet sker der noget. Lene får en indsigt, og hun forstår pludselig, at det er muligt at lave det værktøj, hun sammen med Lena havde ledt efter i flere år. Lena og Lene skaber sammen den første udgave af Transformative Water.

TRANSFORMATIVE
WATER MIND

Det var en meget fantastisk og lidt surrealistisk dag, som de aldrig vil glemme.

Ønsket om at komme ud i verden med det fantastiske redskab meldte sig straks, og deres umulige mål, står ligeså tydeligt for dem, som det gør, at de skal have Anja med.

Den 16 Juni 2019 mødes de tre kvinder i Dollerup Bakker for første gang efter eventet, og der går ikke lang tid, før de tre kvinder har sammensat alt det de ønsker at give verden og efter blot få timer ser  Livsforvandling dagens lys for første gang.

Allerede d. 20 Juli 2019 er de klar med deres første event, og starter i forlængelse deraf op på deres første 12 ugers forløb.

Og derefter tog det hele fart med endnu flere onlinehold og undervejs har de gjort mange fantastiske opdagelser og derfor valgt også at udvikle en uddannelse, så deres mål om at hjælpe så mange mennesker som muligt i hele verden, kan blive til virkelighed.

Læs mere om alle deres unikke opdagelser og kursus- og uddannelsestilbud her på siden.

anja-lauritzen-i-cirkel-turkisgrøn

Anja Lauritzen

”Jeg elsker at inspirere andre til at elske sig selv og til at tage ansvar for egen livsglæde og trivsel – det er ultimativt det største for mig.” 

lene-graa_circle-grøn

Lene Graa

”Prøv at forestil dig, at du går i din have og lige pludselig helt ind i din inderste sjæl ved, at det værktøj du har ledt efter i årevis, det kan du lave.” 

lena-fladeland_profilbillede-i-cirkel

Lena Fladeland

”Kender du følelsen af, at du pludselig opdager, at alt det du har drømt om hele dit liv, pludselig er din virkelighed.” 

Back To Top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies   Læs mere